Om oss

Om oss

Mingel Gastrobar åpnet høsten 2015 som første gastrobar i Bergen. En gastrobar er i utgangspunktet en kombinasjon av et spisested og bar, med fokus på smaksrike småretter i «tapas-format» til gode priser.

Vi bruker denne filosofien, og tilbyr småretter bygget på norsk matkultur og råvarer, med inspirasjon fra alle verdens hjørner. I kombinasjon med sesongens råvarer i både bar og på kjøkken, ønsker vi å tilby smaksfulle kombinasjoner av både mat og drikke i uformelle, livlige og lune omgivelser.
Vi tilbyr i tillegg kvalitets hamburgere, hovedretter og minglemenyer tilpasset årstidene.

På Mingel kan vi friste med alt fra lunsj og smaksrike småretter på kvelden til take-outs og catering . I baren kan vi friste med alt fra mikro brygg, lokal cider i verdensklasse og vin fra alle verdens hjørner, til sesongens drinker og cocktails. Hva med å bytte ut sangria og daquiries med vår «beer- lemonade» med øl fra et lokalt mikrobryggeri?

Mingel handler om deg og din opplevelse i trivelige og moderne lokaler, med vennlige ansatte som er der for deg. Vår mat og drikke som upretensiøst bygger på kvalitet, lokal forankring og inspirasjon fra både det tradisjonelle og moderne kjøkken.

Mingel Gastrobar – Great food & great drinks socializing people!